Нападателят на италианския Каляри Кирил Десподов изрази своето удовлетворение от

...
Нападателят на италианския Каляри Кирил Десподов изрази своето удовлетворение от
Коментари Харесай

Десподов: Надявам се догодина ЦСКА да стане шампион по същия начин

Нападателят на италианския Каляри Кирил Десподов изрази своето задоволство от назначението на Красимир Балъков за селекционер на националния тим. 22-годишният футболист решително съобщи, че експертът ще реализира триумфи отпред на „ трикольорите”, за които при започване на юни предстоят два квалификационни мача за Евро 2020.

На 7 юни „ трикольорите” имат посещение против Чехия на стадион „ Летна” в Злин. Три дни по-късно е семейството ни против Косово от квалификационна група А. Преди тези мачове България заема второто място с 2 точки, като изостава на четири зад водача Англия.

„ Аз се веселя, че Красимир Балъков стана народен селекционер, тъй като съм работил с него в Литекс. Знам какво ще изисква. Мисля, че ще реализира триумфи, тъй като има положителни футболисти. Оттук нататък би трябвало единствено да надграждаме и да търсим максимума във всеки един мач. Немският нрав, както се споделя. В България е мъчно да промениш мисленето на футболистите”, сподели Десподов пред Нова ТВ.

Крилото също по този начин взе отношение по отношение на разразилия се в последния кръг скандал с изгонените от Черно море футболисти. „ Само ще кажа, че познавам и Георги Китанов, и Георги Илиев, и Петър Витанов. Мъжки момчета са, нямам доверие да са създали нещо, за което чак да бъдат изгонени”, разяснява острието.

„ Надявам се следващата година шампионата да бъде още по-интересно и ЦСКА да стане първенец. Да стане по същия метод, по който Лудогорец стана през този сезон, с цел да видят какво е с 1 точка да те бият най-после.”

Футболистът регистрира и големия културен потрес, който е претърпял при първите си тренировки в Каляри.

„ В началото си споделих, че тренировките нямат нищо общо с българския футбол, с българските тренировки. Тук много постоянно се лигавим на тренировките, почтено казано. Там няма лигавене, влиза се от упражнение в упражнение. Няма единият да пие вода, 5 минути да се плискаме, няма такива неща”, сподели още Десподов.
Серия А 38 кръг, неделя 26 май  Каляри 1:2краен резулат  Удинезе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР