Нападателят на испанския Атлетик (Билбао) Иняки Уилямс е имал контакти

...
Нападателят на испанския Атлетик (Билбао) Иняки Уилямс е имал контакти
Коментари Харесай

Уилямс: Имах контакти с Ман Юнайтед

Нападателят на испанския Атлетик (Билбао) Иняки Уилямс е имал контакти през миналото лято с Манчестър Юнайтед, само че историята сред двете страни не е завършила и ще има своето продължение през 2020-а година, признава голмайсторът пред " Дейли Мейл ".

25-годишният футболист е считан за евентуална промяна на белгиеца Ромелу Лукаку, който напусна Интер (Милано) в последния ден на трансферния интервал за 73 милиона паунда.

В изявление за радио " Кадена Сер ", Иняки Уилямс удостовери за диалози сред него и Юнайтед преди да подпише новия си 9-годишен контракт с Атлетик (Билбао).

" Да, имах контакти с Манчестър Юнайтед, само че няма да ви кажа с кого. Моята алтернатива номер 1 постоянно е била да остана в Билбао и да приключа тук с футбола, само че човек в никакъв случай не знае какво може да се случи. Да сменя Атлетик с Реал Сосиедад?? НЕ, това не е алтернатива и в никакъв случай няма да бъде, сподели още той.

Все отново Уилямс се остави отворена малка врата за Манчестър Юнайтед, само че в този момент освобождаващата уговорка е доста по-голяма- цели 125 милиона паунда.

" Ако Манчестър Юнайтед към момента имат интерес към мен, можем още веднъж да приказваме. Но това ще стане вероятно чак през лятото на 2020-а година ", приключи играчът, който има и ганайски корени по линия на татко си.
Примера дивисион 2 кръг, събота 24 август  Хетафе 1:1краен резулат  Атлетик Билбао
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР