Нападателят на Интер Ромелу Лукаку отново сподели за разочарованието си

...
Нападателят на Интер Ромелу Лукаку отново сподели за разочарованието си
Коментари Харесай

Лукаку: Последната ми година в Юнайтед изтри всичко хубаво от предишните осем в Англия

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку още веднъж показа за разочарованието си от предишния сезон в Англия с екипа на Манчестър Юнайтед. През лятото той укрепи “нерадзурите”, откакто реши, че повече не желае да стои на Острова.

“Последната ми година в Юнайтед беше задоволителна, с цел да изтрие (б.р. - всичко хубаво) от предходните осем в Англия”, показа националът на Белгия в изявление за New York Times.

Лукаку е трагичен от отношението към него по време на престоя му на Албиона, като изключително акцентира на случилото се в Юнайтед. “Още от началото в Манчестър Юнайтед за мен се говореше “Да, но…”. Като вкарам гол, се обясняваше “Да, само че пък пропусна друг”. Започнах да си представям какво ще е, когато си потегли оттова. През предишното лято, до момента в който бяхме на турне в Австралия, издърпах Пол Погба настрана и му обясних, че съм завършил с клуба. Насаждаше се мнението, че аз и Погба сме отговорни за пропадането на тима. Иначе още през март си бях решил да стартира изначало, с цел да мога да си възвърна репутацията. Да играя в Премиър лийг беше добре за мен, само че трябваше да се махна”, изясни нападателят.

Бронзовият медалист от Мондиал 2018 добави, че се е съветвал с Кристиано Роналдо преди избора си да подпише с Интер. “Той ми показа, че Серия “А” е шампионата с най-дефанзивен футбол в света. Роналдо ми сподели, че е вкарвал на всички места, само че в Италия му е най-трудно. А когато той мисли по този начин, значи е така”, уверен е Лукаку.

След идването си в Милано белгийският бабанка към този момент има 14 гола и 3 асистенции в 22 мача във всички шампионати.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР