Нападателят на Интер Мауро Икарди изглежда ще продължи да носи

...
Нападателят на Интер Мауро Икарди изглежда ще продължи да носи
Коментари Харесай

Все по-вероятно е Икарди да остане в Интер

Нападателят на Интер Мауро Икарди наподобява ще продължи да носи екипа на отбора и през новия сезон. Цяло лято аржентинецът бе спряган за трансфер в разнообразни тимове, само че в последна сметка за него по този начин и не дойде оферта, която да задоволи шефовете на “нерадзурите”.

Самият футболист също стартира да прави подмятания, че остава на “Сан Сиро”. По-рано денем стана ясно, че той към този момент е избрал номер 7, с който ще играе през новия сезон. След това нападателят пусна фотография от новия си дом в Милано, който към момента е в градеж. Междувременно брачната половинка му и негов сътрудник Уанда Нара разгласи в шоуто “Тики Така”, че Икарди остава още един сезон в Интер.

Сега обаче ще е любопитно по какъв начин оставането му ще бъде признато от треньора Антонио Конте, който ясно даде знак, че не счита да разчита на Икарди и настоя за привличането на негов заместител в лицето на Ромелу Лукаку. 26-годишният аржентинец цяло лято бе отхвърлен от тима и не взе присъединяване в подготовката. Така че не е несъмнено дали той ще се впише в схемата и философията на Конте.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР