Нападателят на индонезийския тим Арема Абел Камара направи разтърсващи разкрития

...
Нападателят на индонезийския тим Арема Абел Камара направи разтърсващи разкрития
Коментари Харесай

Футболист с разтърващи разкрития след ада: В съблекалнята ни имаше седем или осем мъртви!

Нападателят на индонезийския отбор Арема Абел Камара направи разтърсващи разкрития след пъкъла в дербито на Източна Ява с Персебея, който шокира международна футболна общност. Над 100 индивида изгубиха живота си след навлизане на терена, а часове след нещастието кошмарът продължи с гражданско непокорство по улиците на Маланг.

„ Това, което се случи, беше покруса. Всички играчи и фамилиите ни бяхме в суматоха. Това беше мач на живот и гибел, а освен за три точки, като се има поради съперничеството през последните години. Когато мачът свърши, отидохме да се простим на нашите почитатели за загубата (б.р. 2:3). Междувременно някои почитатели започнаха да нахлуват на терена и полицията ни прати в съблекалнята. Започнахме да чуваме изстрели и доста викове ", показа Абел Камара.

" Привържениците започнаха да бягат в суматоха и влязоха през другата врата. В съблекалнята ни имаше седем или осем мъртви. Нямахме интернет и фамилиите ни бяха обезпокоени от новините. Стояхме над четири часа вътре. Когато нещата се успокоиха, видяхме доста локви с кръв, както и изоставени облекла и обувки “, добави футболистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР