Нападателят на Хърватия Марио Манджукич сподели очакванията си за полуфинала

...
Нападателят на Хърватия Марио Манджукич сподели очакванията си за полуфинала
Коментари Харесай

Манджукич: Модрич е нашият лидер и заслужава Златната топка

Нападателят на Хърватия Марио Манджукич показа упованията си за полуфинала на международното състезание против Англия. Двата тима ще се изправят един против различен в сряда, а опитният Манджукич дефинира възможностите на противниците като равни.

" Дали сме любимци? Не мисля. Може би в действителност имаме повече футболисти, които са играли огромни мачове на клубно равнище, само че в състава ни има и много млади момчета. Шансовете са 50:50. Трябва просто да имаме вяра в себе си и да сме пределно съсредоточени. Не мисля, че опитът на обособените играчи ще е решителен ", съобщи таранът на Ювентус.

" От дълго време чакахме опцията да реализираме нещо в действителност значимо с националния тим. Най-после успяхме и ще дадем всичко от себе си, с цел да стигнем до финала. Всички в Хърватия имат вяра в успеха. Получавам видеа от целия свят и страстта да знаеш, че си донесъл наслада на хората, е неввероятна ", продължи Манджукич.

" Златко Далич има огромна заслуга за това, че сме на полуфиналите. Никога не сме го виждали сърдит. Не единствено той, само че и целият треньорски щаб прави чудесна работа. Подготвени сме за мача и това ще си проличи. Има отмалялост, само че даже полуфиналът да беше през днешния ден, отново щяхме да излезем и да се раздадем. Срещу Дания напрежението беше най-голямо, в този момент просто се любуваме на футбола ", призна нападателят.

" Лука Модрич? Познавам го от дълги години, играли сме дружно и в един клуб, и в националния тим. Той е работил крепко, с цел да стигне до това равнище. Ако завоюва " Златната топка ", ще е изцяло справедливо. Лука е нашият водач и сме радостни от този факт ", сподели още Манджукич.
Мондиал 2018 1/2 кръг, сряда 11 юли  Хърватия 21:00предстои  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР