Нападателят на френския Олимпик Марсилия Пиер-Емерик Обамеянг заяви след отстраняването

...
Нападателят на френския Олимпик Марсилия Пиер-Емерик Обамеянг заяви след отстраняването
Коментари Харесай

Обамеянг за полуфинала: Бяхме търпеливи

Нападателят на френския Олимпик Марсилия Пиер-Емерик Обамеянг съобщи след отстраняването на Бенфика и класирането за полуфиналите в Лига Европа, че е изтощен, само че доста благополучен.

" Мисля, че свършихме отлична работа през днешния ден. Не беше елементарно, само че бяхме търпеливи, а това е от огромно значение във основните дуели, когато би трябвало да знаеш какво тъкмо да направиш. Отбелязахме гол в 80-ата минута и в последна сметка случилото е доста хубаво за клуба и за града ", разяснява Обамеянг пред формалния уебсайт на Европейската футболна централа - УЕФА.

На полуфиналите Олимпик Марсилия ще се изправи против италианския Аталанта. Първата среща е на 2 май, а реваншът следва на 9 май.

По мотив гола на Фарис Мумбаня, с който френски отбор поведе с 1:0 във втория дуел от четвъртфиналите и изравни общия резултат от двата мача на 2:2, Пиер-Емерик Обамеянг сподели: " Това беше голям миг за него. Много съм благополучен за него, тъй като знам, че мина през сложен интервал за няколко срещи. Но съм доста, доста благополучен, че вкара този гол и че продължаваме напред. "

" Казах на момчетата, че това ще бъде един от най-големите ни мачове за сезона и ще изрървим пътя до дъно, в случай че победим през днешния ден. Имаме много травми, само че видяхме, че и младите момчета са подготвени и здрави. Вярваме в тях, а това е хубавото във футбола. Ще бъде мъчно, само че резервираме религия ", приключи Обамеянг в четвъртък вечер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР