Нападателят на ФК Родопа“ Михаел Кисьов е водач на листата

...
Нападателят на ФК Родопа“ Михаел Кисьов е водач на листата
Коментари Харесай

Футболист на „Родопа“ поведе листата на Янев в Смолян

Нападателят на ФК „ Родопа “ Михаел Кисьов е лидер на листата на Стефан Янев в Смолян. Футболистът повежда тима КП „ Български напредък “ за 22 – ри Многомандатен регион.

„ Влизам в политиката с цел да оказа помощ за развиването на родния ми край и да спрем обезлюдяването на региона “, показа Кисьов.

Бившия младеж на „ Левски “ (София) показа още, че не му е трябвало доста време с цел да вземе решението да се занимава с политика и го прави за добруването на района.

В листата, която публично към този момент е записана в Районната изборна комисия в Смолян има общо петима, сред които и кметът на село Чепинци, общ. Рудозем Мустафа Брахимбашев. Той обаче отхвърли коментар на този стадий.

За в този момент в РИК – Смолян са регистрирани общо 21 партии и обединения.

Водачи на листи са някогашният регионален шеф Емил Хумчев, някогашните народни представители Михал Камбарев и доктор Красимир Събев, надлежно на Българска социалистическа партия, „ Продължаваме промяната “ и ГЕРБ –СДС. В листата на „ Продължаваме промяната “ е и Александър Дуцов.

Очаква се, лидер на листата в района на Движение за права и свободи да бъде Хайри Садъков, представлявал региона в няколко Народното събрание.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР