Нападателят на Евертън Мойс Кийн е все по-малко вероятно да

...
Нападателят на Евертън Мойс Кийн е все по-малко вероятно да
Коментари Харесай

Милан предпочита Манджукич пред Кийн


Нападателят на Евертън Мойс Кийн е все по-малко евентуално да премине в състава на Милан. В последните дни се появиха информации, че е имало контакт сред сътрудника на играча Мино Райола и “росонерите”. На “Сан Сиро” обаче не са посочили сериозен интерес към младока, защото избират да вземат Марио Манджукич от Ювентус.

19-годишният Кийн е считан за един от огромните италиански гении. През лятото той мина от Ювентус в Евертън против 30 миилона евро. Той обаче по този начин и не може да свикне с ситуацията на “Гудисън Парк”, а също така има и дисциплинарни проблеми, като бе изваден от състава за мача със Саутхамптън, откакто закъсня за сбора на тима.

От Милан наблюдават обстановката с Кийн, само че в клуба имат много по-сериозен интерес към нападателя на Ювентус Марио Манджукич. Хърватинът обаче няма огромно жлание да укрепи “росонерите”, а избира да поеме в посока Манчестър Юнайтед или към Съединени американски щати.

Интерес към Кийн има и от страна на Рома, където той може да се събере със своя добър другар Николо Дзаниоло. “Вълците” имат потребност от увеличаване на конкуренцияат в офанзива след травмите на Никола Калинич и Хенрих Мхитарян.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР