Нападателят на Етър Преслав Боруков сподели след успеха с 3:1

...
Нападателят на Етър Преслав Боруков сподели след успеха с 3:1
Коментари Харесай

Боруков: В края на сезона ще можем да кажем дали сме си свършили работата

Нападателят на Етър Преслав Боруков показа след триумфа с 3:1 над ЦСКА 1948, че Димитър Бербатов играе значима роля в развиването му и че днешното му попадение във вратата на " алените " е с помощта на работата му с някогашния нападател на Манчестър Юнайтед.

" Чувствам се добре, вкарах седми гол за мен. Много значима победа за нас и се отлепихме от дъното. Вече не сме последни и ще забележим по какъв начин ще се развият идващите мачове. До последната минута не се знае кой ще изпадне и кой ще се избави. Няма какво да приказваме за приказки. На терена си проличава всичко. На терена някои фаулове бяха по-груби против мен. Заявих го един път преди началото на мачовете - оставам в Етър до края на сезона. Правя каквото мога. Ние сме огромен колектив и се надявам в края на сезона да се поздравим с триумф. В края на сезона ще можем да кажем дали сме си свършили работата. Вчера работихме с Бербатов ".

" Работим по завършващия удар. Мога единствено да извлека позитиви от него. В днешния гол има пръст и работата ми с Бербатов. Говорим си за Англия. Споделих му, че в Шефилд Уензди имаше един треньор, работил в Манчестър Юнайтед. Казах на Бербатов, че този човек ми показа, че преди да ме види си е мислил, че всички български футболисти са технични. Аз съм по-здрав и това е объркало визиите му ". efbet Лига 20 кръг, неделя 7 март  Етър 3:1краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР