Нападателят на Египет Мохамед Салах не фигурира в стартовата единайсеторка

...
Нападателят на Египет Мохамед Салах не фигурира в стартовата единайсеторка
Коментари Харесай

Рожденикът Салах няма да започне титуляр срещу Уругвай


Нападателят на Египет Мохамед Салах не попада в стартовата единайсеторка на тима си за днешния мач против Уругвай. Двубоят сред двата тима ще стартира в 15:00 часа българско време на стадион "Екатеринбург Арена".

Салах, който през днешния ден навършва 26 години, контузи рамото си по време на финала на Шампионската лига сред Ливърпул и Реал Мадрид и бе под въпрос за международните финали. Вчера селекционерът на "фараоните" Ектор Купер заяви, че Салах ще е титуляр в дуела против Уругвай, само че обстановката очевидно се е трансформирала и звездата на Ливърпул няма да стартира.

Египтянинът мина на "Анфийлд" предишното лято от Рома и организира необикновен дебютен сезон на Острова. Салах вкара 44 гола във всички надпревари, 32 от тях в Премиършип, което стана нов връх в дивизията. 45-годишният вратар Есам Ел Хадари също ще остане на пейката през днешния ден за сметка на Мохамед Ел Шенауи. В Русия Ел Хадари може да запише името си като най-възрастния футболист, играл на международни финали. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР