Нападателят на даде пространно интервю за Венити Феър, в което

...
Нападателят на даде пространно интервю за Венити Феър, в което
Коментари Харесай

Дибала разказа за корените си и живота извън футбола

Нападателят на даде просторно изявление за " Венити Феър ", в което приказва за фамилията си и живота си отвън футбола.

Той разкри, че като дребен съществено се е занимавал с шахмат: " Играех, до момента в който станах на 18 години. Участвах дори в няколко шампионата в Кордоба. Спечелих районните и станах втори на национално равнище. След това започнах да играя с по-големи от мен и да изгубвам по-често. Аз съм толерантен. Изучавам ходовете на противника и ги нападам в подобаващия миг. В живота? Зависи. Като цяло съм човек, който знае по какъв начин да чака, който знае по какъв начин да се концентрира, с цел да направи верния ход в точния миг ".

" Проблемът с брадата ми е, че тя не пораства. Очите ми са зелени, макар че приятелката ми споделя, че са небесносини. Имам ги от дядо ми. Той умря, когато бях на 4 години, само че в фамилията ми има доста истории. Когато той е дошъл в Южна Америка, две седмици е спал в житно поле. Почти е починал от апетит преди да бъде избавен от локални фармери. След това, лека-полека, е построил живота си. Много съм горделив от това, което е основал, и от това, което ни остави. Баща ми съобщи на мен някои от нещата: да бъда виновен, да почитам хората, да се развъртвам във всички човешки аспекти ", споделя Дибала за фамилията си.

DYBALA TALKS ABOUT HIS DAILY LIFE.
Why playing chess helped him on the field.
Paying 20.000euro's for a Maradona shirt.
His father's love of football.
— Bianconeri Zone (@BianconeriZone)
" Татко беше спокоен човек, който обичаше футбола повече от всичко и съобщи тази пристрастеност на нас. Водеше ни на всички места, където можеше да играем, където можеше да ни види щастливи. Обичаше колите и постоянно ги сменяше. С всяка попупка ядосваше майка ми, само че той беше изкарал парите със личните си ръце. Аз също одобрявам коли, само че не ги променям толкоз постоянно. За последните 10 години съм сменил три. Предпазлив съм във връзка с харченето на пари, а това е съвет, който роднините ми постоянно ми припомнят ", споделя още аржентинецът.

Дибала приказва и за пристрастеностите си отвън футбола. Той описа по какъв начин е купил статуя, която му е харесала, само че изяснява: " Не натрупвам изкуство. Колекционирам единствено футболни фланелки, имам стотици. На един търг се разминах с фланелка на Дел Пиеро, останах втори. И с една, носена от Марадона в мач против Бразилия. Дали бих купил статуята на левия крайник на Марадона? Зависи за какъв брой пари. 20 хиляди евро? За такава сума незабавно. Платих повече за негова фланелка.

Dybala y Oriana Sabatini el claro ejemplo de la bisexualidad de todxs
— Cande (@goldenmreligion)
Вкъщи имам пиано, само че то е за приятелката ми. Аз мога да изсвирвам единствено някои лесни неща. Ориана съумява да ме накара да се отворя към света и ме кара да виждам нещата друго всеки ден. Комуникираме доста и вършим доста неща дружно, само че в това време резервираме и нашето персонално пространство. Когато гледаме филм вечер на канапето, тя обича да я прегръщам. Аз - не толкоз. Не е хубаво да сме дружно по през целия ден. Дали ще се оженя за нея? В бъдеще ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР