Нападателят на Черно море Исмаил Иса празнува юбилей. Лятното попълнение

...
Нападателят на Черно море Исмаил Иса празнува юбилей. Лятното попълнение
Коментари Харесай

Национал от Черно море почерпи за юбилей

Нападателят на Черно море Исмаил Иса чества празник. Лятното попълнение на "моряците " през днешния ден навършва 30 години. По този мотив националът почерпи тима и спортно-техническия щаб, а всички му пожелаха, здраве, дълга кариера и доста триумфи с фланелката на "зелено-белия " варненски отбор.

Исмаил Иса е роден на 26 юни 1989 година в Търговище и зад тила си има богата кариера. Започва да играе футбол в школата на Светкавица, след което минава през тимовете на Хасково, Левски, Сливен, Локомотив Мездра, турските Карабюкспор и Елазъспор, след това Литекс, молдовския Шериф Тираспол, Берое и Дачия Кишинев.

Преди да премине в отбора на Илиан Илиев нападателят игра в Дунав. Изявите със светлосиния екип му осигуриха и дебютна повиквателна за националния тим за евроквалификациите през юни, като се разписа още в първия си мач против Чехия.

Иса се причисли към Черно море при започване на лагера в Банско и към този момент записа игрови минути за "моряците " в контролите. Той стартира титуляр против новака в Първа лига Арда, като се регистрира с гол и асистенция при триумфа с 2:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР