Нападателят на Черно море Атанас Илиев изрази надежда, че ще

...
Нападателят на Черно море Атанас Илиев изрази надежда, че ще
Коментари Харесай

Атанас Илиев: Радвам се, че се върнах в България. Това е важен гол за мен

Нападателят на Черно море Атанас Илиев изрази вяра, че ще успее да се разпише и във вратата на някогашния си отбор Ботев Пловдив. „ Моряците ” се изправят точно против „ канарчетата ” в идващия кръг, а през днешния ден Илиев вкара първото си попадение с фланелката на „ моряците ”. Благодарение на неговия гол, Черно море победи Пирин в Благоевград, а Илиев бе определен за Играч на мача.

„ Благодаря за премията и на хората, които са дали своят вот за мен. Дойдохме с концепцията за трите точки. Знаехме, че ще бъде доста мъчно. Радвам се, е успяхме да спечелим, тъй като успеха е доста значима за нашето класиране. Мисля, че играхме още от първата минута доста крепко. Изпуснахме 4-5 шанса през първото полувреме. Вкарахме дузпата, след това имахме още благоприятни условия. Не успяхме да вкараме втори гол и през второто полувреме да ги довършим и имаше напрежение до последната минута.

Радвам се, че се завърнах в България. Този гол е значим за мен, тъй като занапред стартирам да встъпвам във форма. Надявам се до няколко мача да навляза в оптимална такава и да съм с това шампанско във всеки мач.

Лошо се приземих на петата, мисля, че я натъртих и е доста неприятно. Ще забележим по какъв начин ще се усещам в идващите часове.

Мачът с Ботев? Като цяло мач като мач, само че с по- изключително възприятие, тъй като Ботев в прелестен тим с прелестни почитатели, които ме почитат. Уважавам ги и аз. Надявам се да санкционира и Ботев ”, разяснява Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР