Нападателят на Челси Тимо Вернер е недоволен от своето положение

...
Нападателят на Челси Тимо Вернер е недоволен от своето положение
Коментари Харесай

Вернер може да стане част от голяма въртележка между Челси, Байерн и ПСЖ

Нападателят на Челси Тимо Вернер е неудовлетворен от своето състояние в тима. Ако обстановката не се промени, германецът ще изиска трансфер през лятото на 2022 година, оповестява „ The Telegraph “.

Вернер е останал извънредно отчаян от обстоятелството, че не откри място в състава на „ сините “ против Ювентус. Томас Тухел употребява всичките си пет смени, само че Вернер остана на аварийна пейка. Титуляр в офанзивата този сезон е Ромелу Лукаку.

Вернер стана състезател на Челси през юли 2020 година. Лондончани заплатиха за него 53 милиона евро на Република България Лайпциг. През предишния сезон той осъществя 12 гола и 15 асистенции.

Изданието показва още, че немският нападател може да стане част от комплицирана тройка въртележка. С оглед предстоящото прекосяване на Килиан Мбапе в Реал Мадрид може да подтикне Пари Сен Жермен да подпише със звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски като заместител на французина.

В същото време пък „ баварците “ са определили Вернер като евентуален заместител на поляка, в случай че в последна сметка си тръгне от „ Алианц Арена “.

Timo Werner will reassess Chelsea future if he cannot force way back into Thomas Tuchel's line-up |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР