Нападателят на Челси Тами Ейбрахам призна, че пропуснатата дузпа на

...
Нападателят на Челси Тами Ейбрахам призна, че пропуснатата дузпа на
Коментари Харесай

Голаджия на Челси разказа за най-мрачния си миг

Нападателят на Челси Тами Ейбрахам призна, че пропуснатата дузпа на финала на Суперкупата на Европа се е наредила измежду най-неприятните моменти в кариерата на играча.

22-годишният стрелец прорпусна решителната дузпа за своя отбор против Ливърпул и по този метод "мърсисайдците " се поздравиха с успеха и трофея. След срещата той е получил редица остри известия в обществените мрежи, съгласно които той не е задоволително добър за тим като Челси.

Англичанинът обаче опроверга редица свои критици, записвайки 15 гола във Висшата лига отначалото на акцията. Онзи пропуск на финала за Суперкупата обаче остава най-неприятното му преживяване във футбола.

"Помня, че при засилката към този момент усетих напрежението, защото никой не беше пропуснал досега и трябваше да вкарам. Знаех какво желая да направя, само че си смених решението в последния миг ", стартира Ейбрахам.

"След срещата не желаех да чувам нищо и не желаех да виждам никого. Сълзите ме обзеха и изгубих от самочувствието си след този ден. Започнах да се възнамерявам дали целият стрес, обвързван с играта в клуб като Челси, си коства. Получавах расистки мнения, рецензии и доста неприятни мнения. Изпуснатата дузпа беше най-ужасният миг във футболната ми кариера досега ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР