Нападателят на Челси - Пиер-Емерик Обамеянг, може да се завърне

...
Нападателят на Челси - Пиер-Емерик Обамеянг, може да се завърне
Коментари Харесай

Въртележка: Атлетико готов да замени Феликс с Обамеянг

Нападателят на Челси - Пиер-Емерик Обамеянг, може да се завърне в испанската Ла Лига, защото Evening Standard оповестява, че габонецът е получил предложение от Атлетико Мадрид. 33-годишният футболист дойде при „ сините “ от Барселона едвам през август, само че не по този начин и не съумя да покаже устойчиво равнище на „ Стамфорд Бридж “ изключително след уволнението на Томас Тухел и назначението на Греъм Потър.

Бившият капитан на Арсенал обаче се отличи за каталунците, където означи 13 гола в 24 изяви, а през лятото Челси заплати за него 12 милиона евро. През този сезон Оба-Оба има едвам 3 гола и 2 асистенции във всички шампионати.

Сега обаче Атлетико се нуждае от нов нападател, откакто по-рано оповестиха, че Жоао Феликс ще играе точно в Челси до края на сезона чартърен и „ дюшекчиите “ са разпитали по отношение на опцията да вземат Обемеянг по време на договарянията за Феликс.

Самият нападател е подготвен да се бори за мястото си на „ Стамфорд Бридж “, само че не е изключено да премисли решението в търсене на по-редовен футбол.

Atletico make Aubameyang enquiry as Chelsea ponder Pulisic and Ziyech futures

✍️
— Standard Sport (@standardsport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР