Нападателят на Челси Оливие Жиру заяви, че мечтае да триумфира

...
Нападателят на Челси Оливие Жиру заяви, че мечтае да триумфира
Коментари Харесай

Жиру: Мечтая да спечеля Висшата лига преди да се откажа

Нападателят на Челси Оливие Жиру съобщи, че мечтае да победи с Висшата лига преди да се отдръпна от футбола. Френският национал завоюва ФА Къп, откакто се причисли към,,сините “ от Арсенал, а през лятото стана и международен първенец с,,петлите “ на Мондиала в Русия. Но някогашният футболист на Монпелие желае повече от всичко купата в Премиър лийг, както и Шампионската лига, споделяйки че даже завижда малко на своите съотборници в Челси, които към този момент са триумфирали с Висшата лига.

,,Предпочитам да играя за огромен клуб вместо за по-малък и непрестижен и всяка седмица да скърбя “, стартира той за The Guardian.,,Да печеля Висшата лига е последната ми фантазия като професионален футболист, може би повече от това да побеждавам с Шампионската лига, тъй като знам какъв брой е мъчно е да се завоюва лигата. Имам съотборници, които към този момент са я печелили, по тази причина леко им изпитвам завист. Искам това да се случи “, изрази вяра Жиру.

,,Вижте, знам, че загубихме от Уулвърхемптън, само че победихме Манчестър Сити, тъй че не разчитайте да се откажа от фантазията си. Не желая да завърша кариерата си, съжалявайки, че не съм постигнал нещо “, приключи френският национал. Челси гостуват на Брайтън в среща от 17-ия кръг във Висшата лига в неделя. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР