Нападателят на Челси Оливие Жиру потвърди написаното в своята новоиздадена

...
Нападателят на Челси Оливие Жиру потвърди написаното в своята новоиздадена
Коментари Харесай

Жиру отказал трансфер в Лион, причината е Бензема

Нападателят на Челси Оливие Жиру удостовери написаното в своята новоиздадена автобиография Toujours y croire, че през януари е отказал да премине в Лион поради обстоятелството, че оттова Карим Бензема потегли за огромния футбол.

“Не желаех да основа дискусия, присъединявайки се към клуба, който сътвори Бензема. За страдание, това е жестоката истина. Принуден съм да се съобразя с това. Ако оставим това настрани, във футболно отношение щях да се оправя без проблем. Аз обаче не желая да подхваща и най-малкия риск за моето семейство, нито това да докара до различия, които не са свързани с футбола поради подобен трансфер, откакто видях реакциите на някои хора”, призна Жиру пред Le Progres.

Giroud on not joining Lyon because of Benzema: " I could've assumed it without any problem. But I did not want to take the slightest risk for my family or cause inconvenience outside of football, when I saw how some [fans] reacted. I have to accept this from a football pov. "
— M•A•J (@Ultra_Suristic) Взаимоотношенията сред двамата нападатели не са положителни, защото за разлика от звездата на Реал Мадрид, Жиру към момента е викан в националния тим на Франция, с който даже завоюва Мондиал 2018. Наскоро те даже влязоха в вербален спор, откакто Бензема се съпостави с Формула 1, а своя съотечественик - с картинг. Той е младеж на Лион и записа 112 мача с 43 гола за тима преди прехвърлянето си в Мадрид през 2009 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР