Нападателят на Челси Оливие Жиру коментира завръщането към тренировките на

...
Нападателят на Челси Оливие Жиру коментира завръщането към тренировките на
Коментари Харесай

Жиру: Господ ми каза да остана в Челси

Нападателят на Челси Оливие Жиру разяснява завръщането към тренировките на терен и призна, че няма добра различна подготовка. Той добави, че през януари е бил на път да напусне Челси, само че Господ му е споделил да остане. 33-годишният международен първенец добави, че мениджърът на лондончани Франк Лампард го е убедил да остане.

„ Усещат се по друг метод тренировките. Работим в групички от по петима, след което се разделяме и сме на по 2 метра отдалеченост един от различен, с цел да няма контакт. Едно от новите неща е, че след заниманията ние имаме единствено по 15 минути за възобновяване. Мускулите малко се вдървяват, само че би трябвало да съблюдаваме разпоредбите от държавното управление. Ако би трябвало да бъда почтен, нужно ми е повече време, с цел да ми бъде тялото в по-добра кондиция. “

„ Работим крепко и възприятието да се завърнеш на терена е хубаво. Виждаме се със съотборниците и просто играем футбол. Вкарваш голове, играеш с топката. Това е хубаво. Нищо не може да замести общоприетата подготовка “ сподели Оливие Жиру.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР