Нападателят на Челси Алваро Мората е бил бесен на мениджъра

...
Нападателят на Челси Алваро Мората е бил бесен на мениджъра
Коментари Харесай

Мората вече съжалявал, че напуснал Реал заради Челси

Нападателят на Челси Алваро Мората е бил гневен на мениджъра Антонио Конте, който го остави запаса в дуела против Барселона (1:1) от 1/8-финалите на Шампионската лига. Според някои испански медии футболистът към този момент съжалявал, че през лятото избра да напусне Реал Мадрид.

25-годишният Мората се завърна след лекуване на травма в гърба и изтърпяване на наказване в дуела против Уест Бромич от Висшата лига. Тогава, както и против Барселона, той още веднъж остана на пейката.

ПСЖ желае Мората след неуспеха с Алексис Санчес

Очевидно испанският национал е очаквал при дуела с каталунците да си върне мястото измежду стартовите 11, още повече, че като младеж на Реал подобен мач е с спомагателен заряд за него. Нищо такова обаче не се случи, като Конте пусна Мората на терена чак в 82-ата минута.

Сред испанските медии се тиражира версията, че нападателят е бил извънредно неудовлетворен още до момента в който е загрявал по време на мача. След края на мача Мората бил толкоз разгневен, че отказал всевъзможни изявленията. В него към този момент се прокрадвали подозрения дали Челси е бил сполучлив избор. Мората започвал да си мисли, че в този момент е щял да свети с екипа на Реал, където Карим Бензема е извънредно неоснователен като централен нападател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР