Нападателят на Бреша Марио Балотели е бил привикан на разговор

...
Нападателят на Бреша Марио Балотели е бил привикан на разговор
Коментари Харесай

Собственикът на Бреша привика Балотели


Нападателят на Бреша Марио Балотели е бил привикан на диалог от притежателя на клуба Масимо Челино. Както е известно, в четвъртък той бе изпъден от тренировката на тима след спречкване с треньора Фабио Гросо. Сега босът е изискал да обясни каква е обстановката и да изглади връзките сред двамата.

Балотели е дошъл въз основата на клуба към 14:00 часа локално време, след което е имал 10-минутна среща с Челино. Веднага след нея той се е присъединил пълноценно в петъчното занятие.

Смята се, че Челино е дал прошка прегрешението на Супер Марио и е дал знак, че ще продължи да му гласоподава доверие и отсега нататък. Сега обаче ще е любопитно каква ще бъде реакцията на треньора Фабио Гросо и какво ще бъде неговото пояснение за обстановката към 28-годишния нападател.

Бреша се показва доста зле от началото на сеона в Серия “А” и заема последното място в класирането с едвам 7 точки в актива си. В клуба несъмнено нямат потребност от допълнителон напрежение в този тежък миг. В неделя сините имат тежко посещение на Рома на “Олимпико”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР