Нападателят на Ботев (Враца) Валери Домовчийски също е вариант за

...
Нападателят на Ботев (Враца) Валери Домовчийски също е вариант за
Коментари Харесай

Валери Домовчийски може да се завърне в Левски

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Домовчийски също е вид за Левски. " Сините " желаят да си го върнат предвид на задаващата се разлъка със Станислав Костов и предстоящата продажба на Найджъл Робърта и Станислав Иванов, написа " Тема Спорт ".

33-годишният Домовчийски сега е част от Ботев (Враца). През предишния сезон той взе участие в 29 турнирни мача, в които означи 2 гола. Валери е младеж на " сините " и към този момент има два престоя на " Георги Аспарухов " зад тила си. Той дебютира за отбора на 19 септември 2004 година при домакинската победа с 4:0 над Пирин (Благоевград). Нападателят остана в клуба до 2008 година, когато бе продаден на Херта (Берлин). След това игра още в Дуисбург, Ботев (Пд), Черно море, преди през лятото на 2014 година още веднъж да се завърне в Левски. За един сезон той вкара 14 гола в 36 срещи. Общо за интервала си на " Герена " има 144 мача, в които се е разписал 67 пъти. После мина през Левадиакос, Славия и Верея. В последните 2 акции е част от Ботев (Враца).

Левски има интерес и към бранителя Мартин Кавдански. Той също е кадър на " сините ", въпреки да няма формален мач за тях. В момента централният защитник е част от Царско село. От този отбор от " Герена " желаят и бразилския халф Уесли Ната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР