Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов разкри, че благодарения на

...
Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов разкри, че благодарения на
Коментари Харесай

Валери Божинов: Биляна ме направи мъж

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов разкри, че благодарения на своята половинка в живота Биляна Дол той е станал мъж. Сръбкинята и нападателят са дружно от 3 години и любовта сред двамата е забележима с просто око. Те просто не могат да я скрият!

" Тя е индивидът, който ме държи и ми дава крилете да хвърча, да се усещам мощен, защото имам нейната поддръжка. Откакто се срещнах с нея, аз в действителност съм различен човек. Промених метода си на разсъждаване. Благодарение на нея станах мъж. Започнах да имам вяра в себе си и да се усещам уталожен мъж и футболист ", не крие щастието и признателността си Божинов.

Сръбската хубавица следва своя обичан мъж на всички места и от няколко месеца е във Враца, с цел да го поддържа в следващото предизвикателство на и отвън терена.

“Той е значимият! Посветила съм се напълно на него. Той самичък разбра къде е допускал неточности. За мен те са по-скоро опит и, в случай че успееш да си извлечеш поуките от тях, самичък променяш мисленето си”, сподели от своята страна Биляна Дол.

" Много добре се усещам. Сърчицата, които прави, откакто означи гол, демонстрират нашата любов ", добави чаровната брюнетка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР