Нападателят на "Ботев" (Враца) Валери Божинов получи награда за "Играч

...
Нападателят на "Ботев" (Враца) Валери Божинов получи награда за "Играч
Коментари Харесай

Нападателят на Ботев/Враца/ Валери Божинов: Ако се казвах Божинович, Левски щеше да ме вземе

Нападателят на "Ботев " (Враца) Валери Божинов получи премия за "Играч на кръга " в обичайна анкета на Пресклуб България. Нападателят дебютира с гол за новия си тим, откакто се разписа във вратата на "Витоша " (Бистрица).
Ето какво съобщи Божинов пред медиите:
"Доста пот и труд би трябвало да хвърля, би трябвало да покажа форма, с цел да стана част от националния тим. Не става с един мач или един гол. Трябва да се боря, да демонстрирам хъс, да играя добре в мачовете, след което селекционерът Петър Хубчев, в случай че реши, ще се веселя да ме вземе. Няма деен футболист, който да не желае да бъде част от националния тим. Прекалено рано е обаче да приказваме за това, защото имам да хвърля много пот, с цел да имам късмет да се върна в отбора. Националната фланелка тежи, не е единствено да кажеш - аз съм национал. Момчетата демонстрираха в последните два мача, че имат качества и зарадваха България. Аз и останалите футболисти им смъкваме шапка. Няма какво да си приказваме. Ивелин Попов е най-хубавият футболист на България. Беше същински капитан в последните два мача от първата минута против Словения (2:1) до последния съдийски сигнал против Норвегия (1:0). Игра халф, нападател, зад нападателя, раздаде се до дъно и беше образец за всички момчета. Само поздравления ", отсече Божигол.
"Левски " не ме е търсил, обикновено. Имат си нападатели, много чужденци... Политиката им е ориентирана към чужденците. Ако се споделях Божинович, може би щяха да ме вземат. Бъзикам се, приказвам в кръга на шегата. За да играеш там, в Левски, ЦСКА, "Лудогорец ", "Берое ", би трябвало да си на европейско, положително равнище. Тези тимове не могат да си разрешат да вземат футболист, който не е играл ", добави Божинов по тематиката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР