Нападателят на Ботев Враца, Петър Атанасов, коментира деликатната ситуация, в

...
Нападателят на Ботев Враца, Петър Атанасов, коментира деликатната ситуация, в
Коментари Харесай

Ас на Ботев Враца: Трябва да се променят много неща в българския футбол

Нападателят на Ботев Враца, Петър Атанасов, разяснява деликатната обстановка, в която се намира футбола в изискванията на пандемията от COVID-19.

"Аз персонално не виждам метод да се оцелее по време на такава пандемия, по принцип президентите си дават парите просто за наслаждение и доста рядко да има някъде президент който си възстановява вложеното. Лично аз по време на карантината заран упражнявам в домашни условия, колкото е допустимо и по-късно деня ми минава в игри на карти, шах и ФИФА, и по този начин всеки ден ", съобщи Атанасов.

"Трябва да се трансформират доста неща, би трябвало доста да се акцентира на школите, тъй като децата са нашето бъдеще и би трябвало доста повече реклама и повече внимание на българските футболисти, тъй като хората в България си обичат родното и се радват на родното. С толкоз доста чужденци на всички места, хората си споделят: „ Какво да ги виждам тия, няма смисъл “. Общо взето би трябвало да се заложи доста повече на българското. "

"За мен футбола би трябвало да се ръководи с твърда ръка, без компромис за който и да е клуб. Или ставаш или не ставаш! Защо би трябвало да се оказва помощ на даден клуб, тогава другите не виждат смисъл да си дават парите напразно! За мен отпред би трябвало да застане човек като Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров, хора с въздействие и благоприятни условия, хора – мъжкари, които нямам доверие да се поставят на даден тим, хора които знаят какво би трябвало да се направи, тъй като дълго време са играли в чужбина и знаят от къде да стартират! Естествено, подпомагани от добър екип от специалисти “ -коментира Атанасов пред "Evima sport “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР