Нападателят на Борусия (Дортмунд) Себастиан Алер говори за част от

...
Нападателят на Борусия (Дортмунд) Себастиан Алер говори за част от
Коментари Харесай

Алер: В болницата ми беше трудно да виждам как другите се чувстваха по-добре от мен

Нападателят на Борусия (Дортмунд) Себастиан Алер приказва за част от компликациите си през миналите 6 месеца в битката с рак на тестите. Дни след прехвърлянето си в немския клуб през лятото той беше диагностициран с тежкото заболяване. Последваха две интервенции и рехабилитация, а от скоро Алер даже тренира пълноценно и се приготвя да се завърне на терена.

“В болничното заведение срещнах мнозина хора, които все още се усещаха по-добре от мен - споделя футболистът. - Понякога ми беше мъчно да привикна с тази мисъл (че се усещат по-добре - б.р.), само че трябваше да продължа да имам вяра, че и аз ще мога да стана като тях и да се усещам по-добре. Това ми оказа помощ. Говорих обстойно и с мои другари със същата диагноза. При всекиго заболяването протичаше по друг метод, само че между тях си давахме скъпи препоръки. ”

В момента Алер е на лагер с Дортмунд в Испания, като шампионата на Германия се възобновява след десетина дни. Реално нападателят не съумя да дебютира за “жълто-черните ” в публична среща.

“Дали очаквам с неспокойствие първия си мач за Борусия? Това ми е в главата от първия ден. За това съм в този клуб ”, въодушевен е националът на Кот д’Ивоар.
 Алер самичък ще реши по кое време е подготвен да се завърне на терена за Борусия Дортмунд Алер самичък ще реши по кое време е подготвен да се завърне на терена за Борусия Дортмунд
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР