Нападателят на Болоня Родриго Паласио заяви, че основната причина за

...
Нападателят на Болоня Родриго Паласио заяви, че основната причина за
Коментари Харесай

Дори от болницата, гневът на Синиша свърши работа за Болоня

Нападателят на Болоня Родриго Паласио съобщи, че главната причина за страхотната победа 4:3 над Бреша в Серия А е бил гневът на наставника Синиша Михайлович. Макар и сърбинът да пропусна мача на своя отбор поради втория курс на химиотерапия, явно връзката му с тима на почивката е била повече от красноречива.

„ Хрътките” губеха с 1:3 в резултата на полувремето, но по-късно стигнаха до три безответни попадения, които ги изкачиха до второто място във краткотрайното класиране. Разбира се, и изгонването на Даниеле Десена в 48-ата минута също беше значимо изискване, което подкрепя обрата.

„ Без никакво подозрение да играем против 10 души беше решаващо за развиването на срещата”, разяснява Паласио, който вкара един от головете и асистира за победния. „ Вече се бяхме настроили да излезем за втората част с голяма решителност, апетит и мощен темперамент.”

Макар срещата да бе първа за Болоня без лекуващия се Михайлович на пейката, Паласио изясни в детайлности, че неговото наличие в съблекалнята е било осезаемо. „ Михайлович беше гневен на почивката и той ни съобщи това обръщение. Опитахме да използваме тази сила, когато се върнахме на терена. Благодарение на неговия нрав играхме по подобен начин”, добави Паласио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР