Нападателят на Берое Мартин Камбуров заяви, че спечелването на седмото

...
Нападателят на Берое Мартин Камбуров заяви, че спечелването на седмото
Коментари Харесай

Камбуров: Поставил съм си краткосрочна цел - да издържа до лятото

Нападателят на Берое Мартин Камбуров съобщи, че спечелването на седмото място и бараж с третия е по-лесният вид за постигане до Лига Европа. Така и той по-лесно ще може да продължи да гони върха по голове на Петър Жеков в елита - 253. Камбуров има 228 попадения. Ето какво сподели той за за видеоблога " Мисия футбол " на журналиста Владимир Иванов.
 Зоран Йосипович се прибира в неделя
Зоран Йосипович се прибира в неделя

Хърватинът претърпя интервенция и продължава с възобновяване си

" Сега съм си сложил краткосрочна цел да устоя до лятото. Да се показва добре и да видя по какъв начин ще се развият нещата. Ако мога да вкарам девет гола и напролет, нищо не ми пречи да продължа. Тази кота от голове, която последвам, и върхът ме държат жив. Не ми тежи душевен. Имам тласък. Тук не приказваме за пари. Затова се трудя толкоз старателно. Годините са просто едни числа, усещам се добре. Видяхте, Жоро Илиев игра, до момента в който усъвършенства върха, и то на високо равнище, а освен да стигне достижението ".

" На 99 % мисля, че ще се получи да осъществим задачата - шестото място, само че неприятното е, че ЦСКА и Локо Пловдив са много точки пред нас и четвъртото място съвсем наподобява мираж. По-добрият вид, по-лесният, за мен е седмото място и да гоним плейофа с третия за Лига Европа. Но пък в шестицата ще се борим да играем по-хубави мачове ", приключи нападателят на заралии.
 Димитър Димитров: Взехме задоволително играчи, Косоко не се разбра с управлението
Херо: Взехме задоволително играчи, Косоко не се разбра с управлението

" Надявам се новите да се приспособяват бързо и да ни оказват помощ "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР