Нападателят на Берое Мартин Камбуров – футболист, играл в няколко

...
Нападателят на Берое Мартин Камбуров – футболист, играл в няколко
Коментари Харесай

Икономист дава съвет за управлението на Левски

Нападателят на Берое Мартин Камбуров – футболист, играл в няколко български тимове, наскоро съобщи пред БНР, че без модела „ бащица “ родният футбол ще загине.

 

Няма да загине, има и други модели за финансиране, а едноличното ръководство на притежател и спонсор в едно не е единственият вероятен вид, задочно опонира Виктор Кирков - икономист и състезателен управител, притежател на Sports Management Bulgaria. Тези модели към този момент се неоползотворени от клубовете и са самобитен прикрит капацитет, съгласно неговите думи.

Бъдещето пред „ бащиците “ у нас продължава да е настояща обстановка, поради на предстоящото от дни влизане в мажоритарна благосъстоятелност в Левски от страна на Наско Сираков. Ако неговите хрумвания акциите да останат в клуба, а той да се финансира извън от спонсори се сбъдне, това ще е нова страница в новата ни история.

Акциите на " Левски " са джиросани на новия мажоритарен притежател и пътуват към България,

разгласи по-рано през днешния ден посредством обществените мрежи укриващият се в Дубаи се от българското правораздаване Васил Божков.

За Левски евентуално има квалифициран сюжет със спонсорство на огромна интернационална компания, предвижда Кирков.

Според Кирков има два модела на развиване – единият е за тимовете с многочислена аудитория, който може да разчита на солидно финансиране от почитателите. За другите тимове бъдещето е само в създаване и продажба на играчи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР