Нападателят на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер беше запитан кого би

...
Нападателят на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер беше запитан кого би
Коментари Харесай

Мюлер: Меси или Кристиано? В Байерн си имаме Леван-гол-ски

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер беше запитан кого би предпочел за собствен сътрудник в офанзивата на отбора - суперзвездата на Барселона Лионел Меси или тази на Ювентус - Кристиано Роналдо. Той обаче счита, че сега най-хубавата алтернатива за него е съотборникът му Роберт Левандовски.

" Най-вероятно в предишното бих желал да играя с Лео Меси, тъй като в първите шест-седем години от кариерата ми бях нападателят, който получава топката. Подаваха ми я в наказателното поле, а аз се пробвах да вкарам. В момента, в доста положителната ми форма, асистирам за доста голове. Може би в този момент се нуждая повече от Кристиано Роналдо, с цел да отбелязвам попадения, само че ние в Байерн си имаме Роберт Леван-гол-ски! Затова мисля, че сега той е по-добра алтернатива от Кристиано.

Müller: Messi or Ronaldo? I prefer Lewandowski... https://t.co/iMv8MGYyJR pic.twitter.com/q5Xntz1zF1
— AS English @ (@English_AS) June 3, 2020
Играл съм и против двамата, побеждавал съм ги и съм губил от тях. Те са доста, доста положителни, специфични. Не са като елементарните доста положителни играчи в международния футбол. Те са изключителни, тъй като постоянно играят на границата на техните благоприятни условия. Винаги за последните 10 година те бележат по 50 гола всяка година. Това е полуда. По пътя ми за международната купа с Германия спечелихме и против двамата. По пътя ми към няколко финала в Шампионската лига бихме и двамата. Всеки състезател се нуждае и от тима си. Точно по тази причина обичаме футбола толкоз доста ", съобщи Мюлер на конференция през днешния ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР