Нападателят на Байерн Мюнхен - Садио Мане, разкри, че адаптацията

...
Нападателят на Байерн Мюнхен - Садио Мане, разкри, че адаптацията
Коментари Харесай

Садио Мане: Всички в Байерн са гладни за успехи

Нападателят на Байерн Мюнхен - Садио Мане, разкри, че акомодацията му в тима върви добре. Той е на мнение, че всички играчи на баварците са гладни за триумфи и желаят да се развиват. Сенегалецът пристигна на " Алианц Арена " през лятото след шест години в Ливърпул. 

" Никога няма да не помни времето си в Ливърпул. Научих доста там - като футболист и човек. Привържениците бяха невероятни, хората в града - също. Това е клуб, който ще остане в сърцето ми вечно. Това е клубът, които имаше най-хубавите вечери в Шампионска лига ", стартира Мане пред uefa.com. 

Sadio Mané on his integration at Bayern: " It is going well. Switching from one club to another is not easy. I spent eight very nice years in England, six years at Liverpool after two at Southampton, and now I am in a new country. " []
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
" Адаптацията ми в Байерн върви добре. Преминаването от един клуб в различен не е елементарно. Прекарах осем хубави години в Англия - шест в Ливърпул и две в Саутхемптън. Не е елементарно, тъй като всичко се трансформира ненадейно - хора, тренировки, всичко. Трябва да се приспособявам. Знаех това и не беше изненада. Случва се тъкмо, както си го представях. Хората тук са гостоприемни, хората в клуба са страхотни, по този начин съм съм доста благополучен ". 

" Имаме доста, доста млад тим. За първи път в кариерата си съм част от такава млада група. Това, което ми прави усещане, е че всички са гладни за триумфи. Всички желаят да се развиват. Тренировките са толкоз интензивни, колкото и мачовете. Толкова е елементарно да играеш с тези младоци, които са извънредно надарени и обещаващи ", добави сенегалският нападател. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР