Нападателят на Байер (Леверкузен) Кай Хавертц е готов да изслуша

...
Нападателят на Байер (Леверкузен) Кай Хавертц е готов да изслуша
Коментари Харесай

Хавертц готов да изслуша оферта от Ман Юнайтед

Нападателят на Байер (Леверкузен) Кай Хавертц е подготвен да изслуша възможна оферта от страна на Манчестър Юнайтед, написа " Мирър ". " Червените дяволи " са набелязали немския вундеркинд като авариен вид при неуспех на договарянията за Джейдън Санчо от Борусия (Дортмунд). Цената на англичанина се обрисува да бъде над 100 милиона паунда и на " Олд Трафорд " към този момент стартират да се двоумят дали да платят толкоз огромна сума в актуалната обстановка.

Така в Юнайтед от ден на ден се замислят дали да не насочат напъните си към привличането на Хавертц, който ще бъде най-малко една концепция по-евтин. Към него обаче интерес има и от страна на Челси, който даже към този момент е стартирал първични диалози с представители на футболиста. Смята се, че лондончани са подготвени да извадят 75 милиона паунда, с цел да си обезпечат услугите на нападателя.

Въпреки всичко Хавертц е подготвен да изслуша и предлагането на " Червените дяволи ". Младокът е наясно, че на " Олд Трафорд " имат огромни проекти за укрепване на състава си, който да се върне на познатото равнище от околните години. Германецът е податлив да бъде част от новия план на Оле Гунар Солскяер за възобновление на клуба.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР