Нападателят на Барселона Мартин Брайтуайт може да си тръгне от

...
Нападателят на Барселона Мартин Брайтуайт може да си тръгне от
Коментари Харесай

Брайтуайт напуска Барселона?

Нападателят на Барселона Мартин Брайтуайт може да си тръгне от „ Камп Ноу “ през това лято. Към датчанина има интерес от четири клуба от Висшата лига, написа „ Sport “.

Брайтуайт знае, че за него евентуално няма да има място в състава на каталунците, след прехвърлянията на Мемфис Депай и Серхио Агуеро. Намеренията на нападателя са били да се бори за мястото си в състава, само че от Барселона са го уведомили, че няма да получава доста минути. Силното показване на Брайтуайт на Европейското състезание не остава неусетно, като към този момент четири британски клуба са отправили питане за обстановката към нападателя. В офисите на Барселона е постъпила и огромна оферта от съветски клуб.

Мартин Брайтуайт подписа с Барселона през февруари 2020, откакто каталунците имаха сериозен проблем с травми и получиха разрешението на Ла Лига да закупят датчанина от Леганес отвън трансферния прозорец. След неособено положително показване с „ червено-синята “ фланелка, каталунците се надяват да могат да го продадат, а главната им цел е да си върнат 18-те милиона, които заплатиха за привличането му.

Нападателят се показва мощно на Евро 2020, като положителните му игри не остават незабелязани и четири тима от Висшата лига имат интерес към датчанина. Става въпрос за Уест Хям, Брайтън, Бърнли и Норич. Идеята на Барселона е да форсира договарянията с британските отбори и Брайтуайт даже да не стартира лятната подготовка с каталунците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР