Нападателят на Барселона Луис Суарес ще бъде извън игра в

...
Нападателят на Барселона Луис Суарес ще бъде извън игра в
Коментари Харесай

Суарес пропуска две седмици, но ще бъде готов за двубоя с Юнайтед

Нападателят на Барселона Луис Суарес ще бъде отвън игра в идващите две седмици, откакто изкълчи глезена си по време на безапелационния триумф над Бетис като посетител с 4:1 в неделя. 32-годишният уругваец означи впечатляващ гол след независим пробив по време на дуела, в който огромната звезда на каталунците Лионел Меси осъществя хеттрик.

Суарес получи контузията в края на срещата и в следствие бе сменен от Филипе Коутиньо. Офанзивният футболист е втори в голмайсторската листа на Ла Лига с 18 попадения, а водач е Меси с 29. Суарес може да пропусне дуелите с Еспаньол, Виляреал и Атлетико Мадрид в шампионата, само че ще бъде подготвен за първия четвъртфинал от Шампионската лига против Манчестър Юнайтед на „ Олд Трафорд “ на 10 април.

Той отпада и от състава на Уругвай за срещата с Узбекистан от шампионата Чайна Къп на 22 март. „ Проведените проби тази заран потвърдиха, че Луис Суарес има навехнат десен гален “, оповестиха от Барселона в свое изказване. „ Той ще бъде отвън игра в идващите 10-15 дни и в този момент ще се въстановява, откакто отпадна от състава на Уругвай за шампионата Чайна Къп “, се приключва в него. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР