Нападателят на Барселона Луис Суарес най-накрая се върна към отбелязването

...
Нападателят на Барселона Луис Суарес най-накрая се върна към отбелязването
Коментари Харесай

Суарес за головата суша: Трябваше отново да се почувствам добре

Нападателят на Барселона Луис Суарес най-сетне се върна към отбелязването на головете, откакто се разписа на два пъти при триумфа с 3:0 над Леганес. Уругваецът съобщи, че паузата за националните тимове му е повлияла положително и той се усеща в доста по-добра форма.

Критичният Валверде: Не бяхме по този начин блестящи, както сочи резултатът

„ Трябваше още веднъж да се усещам добре, да се усещам значим. Тези голове помогнаха на тима да вземе три точки”, разяснява 30-годишният футболист.

„ Смятам, че успеха беше значима. Винаги се опитваме да играем по-добре с всеки минал мач, само че от време на време просто не е допустимо. Свикнахме в последно време да се представяме добре и да печелим.”

Защитата на Барса сложи връх в Ла Лига

След нулевото реми сред Реал Мадрид и Атлетико Барса усили дистанцията си по отношение на столичните грандове. „ Преднината ни е добра, би трябвало да вървим по същия път.”

В идващия кръг Барса гостува на втория в класирането Валенсия (27 точки), който изостава на 7 пункта зад каталунците. Те няма да могат да разчитат на Жерар Пике за конфликта. „ Липсата на Жерар ще се усети на „ Местая”. Той е доста значим футболист. В същото време обаче има други в тима, които ще се опитат да го заменят по най-хубавия начин”, добави Суарес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР