Нападателят на Барселона Луис Суарес е заявил пред ръководството на

...
Нападателят на Барселона Луис Суарес е заявил пред ръководството на
Коментари Харесай

Суарес: Барселона трябва да ми намери заместник

Нападателят на Барселона Луис Суарес е декларирал пред управлението на клуба да потърсят нов нападател, който да го замести на „ Камп Ноу “. 32-годишният нападател има шест гола в осем мача в Ла Лига през този сезон, само че той самия знае, че няма да може още дълго да се показва на високо равнище.

„ Ще пристигна време, когато възрастта ми няма да ми разрешава да давам това, което желае от мен Барселона “, стартира Суарес пред уругвайското издание „ Ovacion “.

„ Но стига да мога, стига да имам сили, в случай че имам конкуренция ще доста по-добре. Това, че търсят или желаят да вземат нова девятка, не е нещо необичайно, това е действителността на футбола. Ще бъде по-добре за мен и по-добре за клуба, тъй като ще подхрани конкуренцията и ще бъде по-добре за бъдещето “, добави уругваецът.

Суарес, който е в каталунската столица от 2014 година и кара шестия си сезон на „ Камп Ноу “, има предпочитание да продължи кариерата си до Световното състезание в Катар през 2022 година. Това ще бъде четвъртото му присъединяване на Мондиала.

„ Надявам се. Убеден съм, че ще мога да играя “.

Според разнообразни информации Барселона се интересува от нападателите Лаутаро Мартинес от Интер, Ерлинг Холанд от Република България Лайпциг и Карлос Вела от Лос Анджелис ФК. Все още има вяра и за вероятно завръщане на Неймар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР