Нападателят на Барселона Луис Суарес даде интервю за „BeIN Sports

...
Нападателят на Барселона Луис Суарес даде интервю за „BeIN Sports
Коментари Харесай

Луис Суерес: Меси ще остане с нас още дълги години, от Неймар зависи дали ще се върне

Нападателят на Барселона Луис Суарес даде изявление за „ BeIN Sports Arabia “, в което приказва за опцията за завръщане на Неймер на „ Камп Ноу “, за Лионел Меси и акомодацията на Антоан Гризман след прехвърлянето си от Атлетико Мадрид.

Неймар: „ Неговото завръщане зависи от клуба и от самия него. Като негов другар с наслада ще желая да го видя благополучен и да играе, където той се усеща най-добре “.

Антоан Гризман: „ Той се усеща добре тук. Посрещнахме го по най-хубавия метод в съблекалнята и той сподели, че е пристигнал да ни помогне да печелим трофеи, това, което всички желаеме “.

Лионел Меси: Като другар и съотборник се веселя за него, че завоюва Златната топка. Горд съм от него. Неговите мнения за отричане са неразбирателство. Когато някой завоюва Златната топка е благополучен, само че и нервозен. Лео е човешко създание и става нервозен като всички нас. Той искаше да каже, че може да се откаже след няколко години. Беше неразбирателство, само че съм сигурен, че Лео Меси ще продължи с нас още дълго време “.

Уругваецът приказва и за възможен негов заместител в отбора на „ каталунците “.

„ Ако закупят нов състезател, с цел да ми даде спомагателна конкуренция, това ще бъде същото напрежение, като да играеш на всеки три дни. Трябва да мислим и за бъдещето на клуба. Като последовател на отбора и като някой, който е признателен за метода, по който се отнесоха с мен, да мислим за бъдещето е най-хубавото нещо, което да създадем. Трябва да се вземе млад нападател, който е подготвен за номер 9 в Барселона, когато към този момент не съм тук “, показа Суарес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР