Нападателят на Барселона Антоан Гризман заяви, че трудното начало на

...
Нападателят на Барселона Антоан Гризман заяви, че трудното начало на
Коментари Харесай

Гризман: Знаех, че началото в Барса ще е трудно

Нападателят на Барселона Антоан Гризман съобщи, че сложното начало на кариерата му в Барселона не го изненадва. От старта на сезона французинът има 4 гола и 13 асистенции във всички шампионати за каталунския клуб.

“Убеден съм, че най-добре ми подхожда да играя в центъра на офанзивата. Имам своите ориентири. Играл съм на тази позиция дълги години. Сега съм в нов клуб и ми би трябвало време за акомодация. Още се изучавам. Когато мина в Барселона, знаех, че ще бъде трудно”, призна Гризман пред RMC Sport.

Преди няколко дни “Екип” очерта главните проблеми, които пречат на 28-годишния нападател да покаже същинските си благоприятни условия в Барса. Авторитетното издание посочи неналичието на връзка сред него и Лионел Меси, както и недотам положителните му връзки с наставника Ернесто Валверде, който не обича да приказва с футболистите на четири очи. Позицията на терена също не подхожда на Гризман.

Французинът отиде на “Камп Ноу” през лятото, като Атлетико Мадрид получи от договорката 120 млн. евро. Примера дивисион 13 кръг, събота 9 ноември  Барселона 4:1краен резулат  Селта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР