Нападателят на българския национален отбор Андрей Гълъбинов сподели очакванията си

...
Нападателят на българския национален отбор Андрей Гълъбинов сподели очакванията си
Коментари Харесай

Гълъбинов: Няма място за отстъпване назад

Нападателят на българския народен тим Андрей Гълъбинов показа упованията си за идната контрола със Саудитска Арабия, както и за идните по-късно квалификации за Евро 2020.

"Както постоянно е хубаво да те повикат да играеш за България, следва тежък мач със Саудитска Арабия, в който ще подходим с оптималната централизация. Няма място за подчинение ", съобщи нападателят.

"Откакто Петър Хубчев е треньор единствено на един лагер не бях викнат. Само при един треньор не бях викан. Когато съм на терена, постоянно пробвам да оказа помощ на тима. Позицията ми е такава, че от мен се чакат голове и се надявам да вкарам и на 13 ноември ", добави играчът.

"Всеки мач е значим за израстването на тима, няма значение дали е другарски, или подготовка. Винаги би трябвало да се търси победа, само че играта е най-важният фактор, който би трябвало да се усъвършенства с всеки мач на тима ", показа Гълъбинов и разкри задачите пред себе си и тима.

"Показахме израстване и можем да сме оптимисти отсега нататък. Според мен не е висока цел класирането на Европейското, а действителна, от дълго време не сме го правили. Излизаме постоянно за победа и всички желаеме да се класираме ", добави таранът на Дженоа и показа дали може да се чака спад в резултатите в контролите.

"Не присъствах на лагера в Япония. Да паднеш с подобен резултат не е хубаво, въздейства на имиджа на България и играчите. Футболът се модернизира и слаби тимове няма. Трябва да излизаш за победа и добра игра, а резултатите са плод на тези неща. "

"Не можах доста да вземам участие в квалификациите, само че да обобщя за целия тим, направихме доста положителни мачове. Има огромно усъвършенстване, уповавам се да вървят по този начин нещата и за идващите квалификации ", приключи Гълъбинов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР