Нападателят на България Димитър Илиев изказа мнението си след равенството

...
Нападателят на България Димитър Илиев изказа мнението си след равенството
Коментари Харесай

Митко Илиев: Показахме голова немощ, надявам се догодина да гоним първото място

Нападателят на България Димитър Илиев изрече мнението си след равенството на националния ни отбор с Ирландия. “Лъвовете” приключиха 0:0, като това ги отпрати в долната дивизия на Лигата на нациите, където ще играят следващата година.

“Мисля, че през първото полувреме имахме задоволително положения да отбележим и да създадем мачът си по-лесен. Положителното е, че не допуснахме гол, само че за жалост показахме голова отпадналост и няма по какъв начин да победиш по този начин.

През първото полувреме бяхме по-добрият тим, имахме обстановки, които трябваше да разгърнем. През второто Ирландия заигра по-добре. С оглед на играта бе един равносилен мач и резултатът е действителен.

Ясно е каква е оценката в случай, че сме на дъното. Оттук нататък гледаме идната година. Надяваме се тогава да гоним първо място, без значение в каква група сме, а следват и квалификации. Днес мисля, че можем да сведем мача като позитивен. Създадохме повече положения, стояхме по-добре в отбрана. Чисто футболно мисля, че сме по-добри от Ирландия, само че би трябвало да се бележат голове”, съобщи Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР