Нападателят на Атлетико Мадрид Луис Суарес ще се завърне на

...
Нападателят на Атлетико Мадрид Луис Суарес ще се завърне на
Коментари Харесай

Луис Суарес се закани на Ливърпул

Нападателят на Атлетико Мадрид Луис Суарес ще се завърне на „ Анфийлд “, където прекара сполучливи три години и половина и беше измежду любимците на почитателите на „ алените “. Уругваецът се надява да помогне на Атлетико да реализира добър резултат и да усили възможностите си за класиране на осминафиналите в Шампионската лига.

„ Всеки тим има своите мощни и слаби страни. Знаем какъв брой добър е Ливърпул при контраатаките, когато бързо придвижват топката до нападателите си. Знаем обаче и слабите им места и би трябвало да ги използваме. Не бива да забравяме, че Ливърпул ще има и още един състезател - почитателите. Това прави задачата ни по-сложна”, съобщи Суарес пред формалния уебсайт на УЕФА.

„ Диего Симеоне? Той постоянно вдъхва убеденост на играчите. Когато някой е позагубил от самочувствието си, треньорът приказва с него и му споделя, че има причина да е част от този тим, да не мисли за предходния мач, а да се опита в идващия да покаже какво може. Симеоне е бил футболист и знае чудесно от какво имат потребност футболистите в сложните моменти. Затова е един от най-хубавите в света “, сподели още уругваецът.

Суарес призна, че през 2013 година е желал да напусне Ливърпул и да премине в Арсенал, само че е бил разколебан от тогавашния управител Брендън Роджърс и капитана Стивън Джерард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР