Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг заяви, че тимът„допуска твърде лесно

...
Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг заяви, че тимът„допуска твърде лесно
Коментари Харесай

Обамеянг разкри слабостта на Арсенал

Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг съобщи, че тимът„ позволява прекомерно елементарно голове “, откакто не съумя да завоюва при гостуването на Уотфорд, завършвайки 2:2 на „ Викъридж Роуд “ в неделя.

Габонският национал се разписа на два пъти през първата част, с цел да даде удобен задатък на „ топчиите “, само че те в последна сметка извадиха шанс, откакто играта им се срина през второто полувреме. Капитанът Гранит Джака показа, че отборът е бил „ изплашен “ – мнения, на които отвърна мениджърът Унай Емери.

Испанският експерт окуражи своите играчи да покажат по-голяма психическа непоклатимост, до момента в който Обамеянг сподели, че съставът безусловно подарява голове на противниците си.

„ Очевидно не чакахме това “, показа той за Canal+.

„ Знаехме, че ще опитаме да им отвърнем на предизвикването, отправено през втората част. За страдание, не успяхме да им се противопоставим. Буквално им подарихме голове, от нас зависи да се подобрим “, стартира той.

Въпреки това, Обамеянг отхвърли да хвърли виновността единствено върху отбраната, признавайки, че офанзивата е трябвало да убие интригата в мача с трети гол.

„ Не желая да упреквам никого, тъй като нападателите умерено можеха да сложат точка на разногласието с трето попадение. Така че няма да упреквам никого. Срамно е да позволяваме такива голове “, приключи габонецът.

Арсенал е седми във Висшата лига след пет мача, макар че е с еднакъв брой точки с третия Тотнъм. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР