Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг все още не е променил

...
Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг все още не е променил
Коментари Харесай

Обамеянг продължава да гледа към вратата на Емиратс

Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг към момента не е трансформирал желанието си да напусне клуба след края на сезона. 31-годишният футболист има контракт с " Артилеристите " за още една година, само че не е удовлетворен от развиването на тима и желае да бъде отиде в клуб, където да се бори за титли, тръди " Скай Италия ".

От Арсенал не желаят да изтърван капитана си толкоз елементарно и са му предложили нов контракт. Габонецът е изискал заплата в размер на 250 хиляди паунда на седмица, като шефовете на " Емиратс " даже са склонни да удовлетворят това. В момента нападателят взима 180 хиляди паунда на седмица.

Обамеянг обаче не бърза да подписва. Той ще изчака до последно, с цел да види дали няма да получи по-добро предложение от различен тим в идващите седмици. Ако това не се случи, той може и въпреки всичко да се обвърже с " Артилеристите " дълготрайно.

Към момента се счита, че няколко тима наблюдават деликатно обстановката към габонеца. Това са Интер, Барселона, Челси и Реал Мадрид. В момента цената на голаджията е от порядъка на 50 милиона паунда.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР