Нападателят на Арсенал Алексис Санчес пропусна победата над Кристъл Палас

...
Нападателят на Арсенал Алексис Санчес пропусна победата над Кристъл Палас
Коментари Харесай

Моуриньо и Венгер за размяната Алексис - Мхитарян

Нападателят на Арсенал Алексис Санчес пропусна успеха над Кристъл Палас (4:1), с цел да завърши прехвърлянето си в Манчестър Юнайтед. Според последните информации, чилиецът към този момент е дошъл въз основата на " алените дяволи " и се чака да премине медицински прегледи. В противоположната посока ще поеме Хенрих Мхитарян. След триумфа с 1:0 над Бърнли мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо призна, че чака Санчес да се причисли към неговия отбор.

" Мисля, че ще се случи скоро. Сделката е толкоз близо, че или ще се случи скоро, или въобще няма да се случи. Собствениците са дали зелена светлина, тъй че съм спокоен. Всички работят интензивно, с цел да доведат нещата до сполучлив край ", разяснява Моуриньо и добави, че самият той не е разговарял с чилиеца.
Both Jose Mourinho and Arsene Wenger have spoken about the latest developments around Alexis Sanchez.

https://t.co/98s3FUCbmj pic.twitter.com/M5ApjdUCE3
— BBC Sport (@BBCSport) 20 януари 2018 година Арсен Венгер също трябваше да дава отговор на въпроси, свързани с размяната. " Не мога да разглася нищо публично, само че може би в идващите 48 часа обстановката ще се обясни. В днешни дни при такива договаряния е значим всеки подробност и от време на време нещата се проточват ", сподели французинът.

Toй беше безапелационен, че няма вид, при който Санчес да отиде в Манчестър Юнайтед, само че Мхитарян да не пристигна в Арсенал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР