Нападателят на Арсенал Александре Лаказет е пред трансфер в Атлетико

...
Нападателят на Арсенал Александре Лаказет е пред трансфер в Атлетико
Коментари Харесай

Арсенал продава Лаказет, след като подпише с Обамеянг

Нападателят на Арсенал Александре Лаказет е пред трансфер в Атлетико Мадрид. Лондоначи ще пуснат французина да си тръгне незабавно откакто Пиер-Емерик Обамеянг подпише нов контракт, което се чака да се случи в околните дни.

Атлетико ще заплати 30 милиона лири за Лаказет, който постоянно се озоваваше на аварийна пейка след идването на Микел Артета на " Емиратс ". Предстоящото идване на Вилиан още повече би лимитирало опциите на нападателя да играе.

Основната цел на " артилеристите " сега е да подсигурят оставането на Обамеянг в клуба. След спечелването на Купата на Англия наподобява, че възможностите това да се случи се усилиха.

Lacazette could be on his way out of the club for around £30million once Arsenal have tied-down both Pierre-Emerick Aubameyang and Willian.

Should Laca be a priority to keep at the club this summer? pic.twitter.com/0ctULHdn27
— AFTV (@AFTVMedia) August 9, 2020
Лондончани би трябвало да се разделят с някои играчи, с цел да финансират нови попълнения. Клубът е подготвен да продаде много от футболистите си. Сократис, Гендузи, Торейра, Мхитарян, Коласинак, Мустафи и Холдинг са сложени в трансферната листа и ще бъдат пуснати при подобаваща оферта.

В Арсенал имат очаквания да се разделят и с голямата заплата на Месут Йозил, само че възможностите им не са огромни. Германецът има контракт за още една година, а сътрудникът му неотдавна съобщи, че Йозил няма желание да си потегля от клуба.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР