Нападателят на Арсенал Александър Лаказет е бил предложен на Милан

...
Нападателят на Арсенал Александър Лаказет е бил предложен на Милан
Коментари Харесай

Арсенал подарява Лаказет на Милан

Нападателят на Арсенал Александър Лаказет е бил препоръчан на Милан за без пари. Както е известно, френският национал навлезе е в последната година от контракта си на „ Емиратс “ и наподобява все по-малко евентуално той да удължи престоя си в северен Лондон.

Лаказет не получава и доста шансове за изява от мениджъра Микел Артета, като през този сезон има една 31 игрови минути във Висшата лига. Той е взел присъединяване в единствено един от шестте мача на „ артилеристите “ в шампионата досега, като някогашният ас на Лион остана запаса в последните три мача.

Според „ Calciomercato “ Лаказет може да напусне клуба още през януари. Изданието твърди, че от Арсенал са предложили услугите на нападателя на Милан и то без да заплащат каквато и да била сума.

Единственото изискване е „ росонерите “ да се съгласят да заплащат заплатата му, която се счита, че е в размер на към 150 000 английски лири седмично. Въпреки това се твърди, че годишната му заплата от 7,7 милиона паунда може да бъде проблем за Милан, което слага сходен трансфер под сериозна въпросителна.

, caccia al bomber: nel mirino, spunta
— calciomercato.com (@cmdotcom)
Лаказет също е свързван и с прекосяване в Севиля през зимния трансферен прозорец във допустима замяна с Юсеф Ен-Несири. Смята се, че „ андалусийци “ ще се удовлетворени на опцията да доведат централния нападател на „ Рамон Санчес Писхуан “ в подмяна на мароканския национал и в допълнение възнаграждение.

Има информации, че Уест Хем и Кристъл Палас също може да са вид пред 30-годишния Лаказет, в случай че самият той реши да остане в столицата на Англия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР