Нападателят на Англия и Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд призна, че

...
Нападателят на Англия и Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд призна, че
Коментари Харесай

Рашфорд призна, че не може да спре да мисли за изпуснатата дузпа

Нападателят на Англия и Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд призна, че не може да спре да мисли за изпуснатата дузпа във финала на Евро 2020 против Италия, извоюван от Скуадра Адзура. 23-годишният Рашфорд влезе в последната минута на продълженията, дружно с Джейдън Санчо, само че след това и двамата направиха пропуски от бялата точка, а след дуела те и Букайо Сака, който също изпусна дузпа, станаха жертви на расистки обиди в обществените мрежи.

"Винаги имам вяра, че мога да вкарам дузпа, само че нещо не беше напълно наред. Направих дългата засилка, с цел да си дам повече време, само че за жалост, не се получи. Почувствах се като че ли съм предал съотборниците си, като че ли съм предал всички. Мога да въвеждам дузпи и насън, само че за какво изпуснах тази? Не спирам да мисля за това и няма думи, с които да опиша по какъв начин се усещам. Финал. 55 години. Една дузпа. Историята. Мога единствено да кажа, че скърбя. Иска ми се да не беше ставало по този начин ", разяснява Рашфорд.

"Мога да понасям рецензия за представянето си постоянно. Дузпата ми не беше добра, трябваше да влезе, само че в никакъв случай няма да се извини за това кой съм и от кое място пристигам. Мечтал съм си за такива моменти. Благодаря ви за всички благи известия на поддръжка. Ще се завърна по-силен ", добави нападателят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР