Нападателят Мирослав Будинов е пред раздяла със Септември (София), пише

...
Нападателят Мирослав Будинов е пред раздяла със Септември (София), пише
Коментари Харесай

Будинов сменя Септември с Етър

Нападателят Мирослав Будинов е пред разлъка със Септември (София), написа " Тема Спорт ". Таранът не е удовлетворен от статута си на запаса, в каквато роля постоянно се озовава. Желанието на Будинов е да играе по-често. Той пристигна през декември предходната година, като подписа до юни 2019-а. От Нова година ще може да договаря с всеки клуб. Желанието му обаче е да разтрогне и да си тръгне като свободен сътрудник още през зимата. Той има 26 мача и единствено 1 гол с екипа на Септември в Първа лига.

Будинов пристигна при столичани от Дунав, където направи доста мощен сезон и бе с съществена заслуга за четвъртото място и присъединяване в Лига Европа. След освобождението на Веселин Великов обаче си потегли и той.

Будинов е мечтан от различен отбор от елита. Нападателят е в проектите за зимна селекция на Етър. " Болярите " желаеха тарана и преди време. В кариерата си нападателят огра още за Любимец, Спортист (Своге), Черно море и Академик (София).

На " Ивайло " наблюдават обстановката и към крайния бранител Павел Виданов. Той тренира със Славия, само че към момента не е подписал контракт с клуба. Наскоро Виданов получи и лека травма, само че към този момент е подготвен за игра. За последно той носи екипа на Берое. За него се чака думата на управлението на Славия, което би трябвало да се разбере с играча за изискванията.

" Тема Спорт "
Първа лига 16 кръг, събота 24 ноември  Септември (София) 12:30  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР