Нападателят Милчо Ангелов е на мнение, че Славия“ е най-симпатичният

...
Нападателят Милчо Ангелов е на мнение, че Славия“ е най-симпатичният
Коментари Харесай

Милчо Ангелов: Славия“ е най-симпатичният отбор в България

Нападателят Милчо Ангелов е на мнение, че „ Славия “ е най-симпатичният тим в България поради налагането на млади българи в първия тим. Ангелов бе награден през днешния ден за състезател №1 на 23-тия кръг, когато донесе равенството на „ Славия “ 1:1 против „ Витоша “ с гол в последните минути.

Избрах „ Славия “, тъй като това е най-симпатичният тим в цяла България, тъй като играят единствено млади момчета, имаме и опитни играчи и множеството сме българи. Това съгласно мен би трябвало да бъде водещо в цялата страна, съобщи Ангелов.

Цели не са ни поставяли, само че ние ще се опитаме с всяка победа да си затвърдим седмата позиция и да се опитаме да играем в Европа. Искаме 7-то място и да спечелим Купата на България. Доволен съм, че победихме в Русе. Беше доста сложен и непредвидим мач. Но се веселя, че победихме и имам вяра, че тази победа ще ни даде сили за още триумфи, добави нападателят.

Милчо Ангелов даде и прогноза за дербито ЦСКА – „ Левски “ в неделя. Очакванията са ми ЦСКА да победи, само че ще гледаме един доста прекрасен мач, чакан от цяла България. Няма футболист, който не желае да взе участие в дербито на България и е обикновено да скърбя за това, приключи Милчо Ангелов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР